Lærer streik- Høl i huet eller "digg"? (miriamo)

Lærer streik- Høl i huet eller "digg"?Heisann :D 

For noen elever så er det digg å ikke ha skole. Man slepper å opp klokka 6 for å rekke 7 bussen og sånn, noe som egentlig er ganske greit. 
Jeg er en av mange elever i Norge som går på en skole som har streik. Jeg begynte på torsdag, 14.august. Første skoledag gikk ut på å høre på rektor snakke, studierektoren snakke og venting. Ingen visste helt hvem lærer som kom inn døra eller om det kom en lærer inn i det hele tatt. Alt var bare kaos og rør , rett og slett. Andre skoledagen hørte vi på rektoren snakke igjen, og studierektoren, vi skulle få informasjon av vaktmesteren på skolen om hvor nødutgangene var ogsånt. Ca. 100-200 elever (om ikke mer) satt og venta på en vaktmester som aldri kom. Mandagen etter så måtte klassen vår hente pc og bøker. Vi var en av de heldige klassene som henta bøkene klokka 09:00 og pcene rett etterpå. Andre klasser var ikke så veldig heldige, de måtte hente bøkene 08:30 og pcene 10:30, noe som vil si at de var nødt å vente på skolen i ca. 2 timer fordi tidsrommet ikke var langt nok til å stikke til byen ellerno.

Etter vi hadde henta bøkene og pcen kunne vi stikke hjem. På tirsdagen så hadde vi time, den første timen i dette skoleåret. Og det var fremmedspråk (i mitt tilfelle spansk). Så jeg hadde én time den dagen, og det var som sagt spansk. Onsdagen skulle vi ha fotografering klokka 10:30-11:00. Og på torsdag hadde vi to timer, gym og spansk. Og jeg husker ikke om jeg måtte på skolen på fredag eller ikke.

Med enkle ord: Vi har en veldig luftig timeplan. Så denne uka har jeg bare spansk på tirsdag og spansk og gym på torsdag.

En av grunnene til at lærerene streiker er for å fokusere på vårs, altså elevene. Alt skal være til det beste for oss. Og det er flott det, det at de streiker og alt sånt synes jeg er fantastisk. Men hvis de virkelig hadde tenkt på vårs elever hadde de prøvd å fått dette fort ferdig. 

Mange elever har en tidlig time og en seinere på dagen, noe som egentlig bare (etter min mening) er høl i huet. 

Jeg synes at alt dette går for mye utover oss elever, og det er noen elever som allerede har slutta på skolen pga dette. //kilde: google.com// 

Hva mener dere? Er det digg med streik? Eller bør lærerne ta beina på nakken og komme seg i arbeid? 

-Miriam
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits