Lærerstreik- min oppriktige mening; (miriamo)

Lærerstreik- min oppriktige mening;Heisann :) 

Lærerstreiken fortsetter. Elever har fortsatt en veldig luftig lærerplan. Og viktig info kommer seg ikke ut til elevene engang? 

Jeg er som sagt en av elevene som har lærere som streiker. 

Jeg våkner opp til samme tid som jeg måtte ha gjort for å ha kommet meg på skolen, bare for å sjekke om streiken er avblåst eller ikke. I dag har jeg sitti sida jeg stod opp  for å ta igjen ting til skolen. Jeg har jobba meg igjennom kapittler som jeg ikke engang vet om jeg skal jobbe med, og grunnen til at jeg ikke vet det er fordi jeg ikke har fronter eller tilgang til pensum.. 

Som jeg sa i mitt forrige innlegg, så synes jeg at det er fantastisk at lærerne streiker for noe de mener er rett. Det står jeg for. Men jeg synes at elevene bør ha en sjangs til å ta alt igjen. At de i allefall kan publisere pensum, eller studieark. For at vi elevene i allefall kan jobbe de som vil det. 

Jeg har ikke fått tak i kontoret på skolen eller noen som faktisk kan fortelle meg hva pensumet er eller innloggings informasjon til fronter. 

På videregående skoler er det tette planer, på 2 uker skal vi ha jobba vårs ferdig med 1 kapittel. Og det eneste faget jeg har (skriftelig) er spansk. I de andre faga aner jeg ikke hva jeg skal ha. Jeg aner ikke hvordan jeg skal jobbe med det og jeg forstår ganske lite av det jeg leser. 

Så min oppriktige mening; er at jeg ønsker å få hjelp i fagene, og at lærerstreiken snart finner veiens ende. 

//kilde: google.com// 

Hva mener dere? 

-Miriam
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits