Hva er ditt svar på: "går det bra?" (miriamo)

Hva er ditt svar på: "går det bra?"Heisann :) 

I dag har vært en litt tøff dag, våkna gråtende på grunn av et mareritt og bare tenkt på alle jeg savner sida.. 
Så har jeg tenkt, hva er ditt svar på "går det bra?" er du ærlig og sier nei, eller tar du en hvit løgn å sier "å jada, alt er bra".
Jeg har fått spørsmålet flere ganger av mamma og søstrene mine, og da sier jeg det siste.
Men den løgnen ble fort røpt av mine blodskutte øyne og konstante tårer :P

Dette er ikke noe syte innlegg, for folk som tror/mener det. Meninga med dette innlegget er så lett at jeg lurer på hvorfor folk lyver om de minste tinga.
Jeg har blitt lyvd til mer enn jeg kan telle, og jeg lyver selv når jeg sier at alt er bra. For det er ikke alltid slikt.
Det er ikke alltid alle har det bra, det er ikke meninga at alle skal ha det bra hele tida. Du må kjenne smerte for å kjenne glede.

Jeg har tenkt mye i dag, tenkt mye på alt. Jeg har liggi i senga, ikke klart å gjøre noen ting. Jeg har grått så mye at jeg ikke vet om det er tårer igjen. Men alikevel så sier jeg at alt er bra?
Men sannheta er at det faktisk går bra, det er bra å savne noen. Det er bra å kunne vise følelser og det er bra å gråte.
 

Jeg satt og tenkte i stad: "Det er ikke ofte jeg lar ting vippe meg av pinnen, det var jo bare en drøm, hvorfor falt jeg nå?" men så kom jeg på det at alt er bare menneskelig. 
Folk er redd for å gråte, folk er redd for å vise følelser. Men det er ikke vits! Alle gråter, alle smiler, alle ler :)

Så vis følelsene dine, fortell hvis ting faktisk ikke går bra. Fortell når livet ditt er bra! Fortell til folk at de får deg til å smile, begynn å lev! begynn å tenke på deg selv og drite i hva alle andre mener, for i bunn å grunn, hvorfor skal du bry deg om dem hvis ikke du er fornøyd selv :)  

-Miriam
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits