Tanker kloka sju om morgenen.. (miriamo)

Tanker kloka sju om morgenen..Heisann, kjære lesere :) 
Det er en stund sida sist :P

Jeg sitter å tenker litt, og vi mennesker er veldig opptatt av kjærlighet, og "finne den rette".
Venninna mi bruker den hele tida, hu vil ikke bli sammen med noen før hu har funnet "den rette", men åssen kan man vite at han er den rette hvis ikke du har prøvd andre ting? Jeg har vært i 1 forhold i mitt liv, jeg er ikke redd for å si det en gang. Jeg kan prate med fyrer og slik, men da stempler folk meg som flørtepus. Har ikke noe problem med det jeg.

Det tok en liten stund før jeg innså at eksen min ikke var en "god kjæreste". Han hadde nesten aldri tid til meg, men han sa at han elsket meg ganske ofte. Men så sitter jeg der, og venter og venter, og lar ting gå ut over nattesøvnen min for å prate med "kjæresten" min fordi han bare har tid til å snakke etter klokka 1 om natta.. Det blir for dumt. 

"Hvordan kan man vite at en er Den Rette?" man kan ikke det. Man kan aldri vite det helt sikkert. Du kan tro at den fyren du er smmen med som 16 åring er "den rette" nå,men om et par år og han gjør en eler annen dum feil, og dere ikke er sammen med, så sitter du der og tenker; han var ikke den rette. Også begynner du å leite etter en ny en?

Jeg er ganske chill når det gjelder gutter, ja jeg har lyst på en å kunne prate med om alt og alt det der. Men jeg gidder ikke tenke "i dag kommer han" for å så bli skuffa.
Han kommer når de kommer.

"Ikke stress noe du ikke kan stresse, det er bare unødvendig tidsbruk"
-Meg (ehehe :D)
Dette ble sikkert et rotete innlegg, men det får jeg fikse seinere :P

Kos dere i dag!
klemmer Miriam.  
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits