Kjenner jeg blir kvalm... (miriamo)

Kjenner jeg blir kvalm...Heisann! 

Jeg kikket på vg i dag, og da står det at bloggeren Sophie Elises kjæreste mener det at jenter som veier over 50 kg burde holde seg unna stranda fordi de "sperrer" utsikten og at de heller bør spise pølser i Frognerparken. 

Nei fyy søren! Vi som veier over 50 kg har faktisk like mye rett å være på stranda som det han har. Jeg blir direkte KVALM av det han sier. Han kan så klart mene det, det er ikke det jeg sier, men det at han sier det offentlig som det der blir jeg kvalm av. 

Mange jenter, tenåringsjenter spesielt, sliter med å akseptere seg selv. Det kan være at de mener at de har for "tjukke" lår, for stor mage, at de er for lange eller for korte, de har ikke langt nok hår, håret er for langt, puppene er for små/store, ikke stram rumpe, for stor rumpe, for liten rumpe, uansett hva det er så mener de at de ikke er BRA nok! og det er spesielt etter sånna kommentarer som Robin kom med! 
Tenårene er da jenter er mest sårbare, og de prøver å bli "perfekt", de prøver å passe inn i samfunnet og den eneste måten å gjøre det er å være "tynn". De prøver å se ut som modeller! Og det er ikke det de skal! De bør kunne være fornøyd med seg selv uavhengig av vekten! 
Jeg synes at det er fælt at han sier det slik han gjør. Tenk om Sophie Elise hadde veid 70 kg, burde hu holdt seg unna stranda? Hadde Robin fortsatt vært sammen med Sophie Elise da? Det tror jeg ikke. For den fyren tror at han er så mye bedre enn alle andre, noe han ikke er. Alle er like mye verdt uavhengig av kjønn, religion, seksuell legning, hårfarge og vekt and so on. 

En person skal ikke dømmes etter utseende, men personligheten. Tror du at de fleste som veier mer enn Sophie Elise føler seg tilpass i en verden som dette? Tror du at de som trenger størrelse 42/44 eller mer er fornøyd med åssen de ser ut? Jeg kan love at jeg ikke passer i størrelse 36, og det er ikke så veldig gøy å handle klær når man er "større". Masse av de nyeste motene er laget for syltynne mennesker. De fleste modeller har ikke former, og former er vakkert! 


Marilyn Monroe er et av de mest kjente sexsymbolene i historien. Hun har ikke flat mage eller thigh gap. Men hvis det er det du liker, vær så god. 
Hva er deres mening om dette her?

-Miriam 


 • 12.10.2014 kl.13:07
  Må si meg enig her! Latterlig utspill, som ikke kan tas seriøst. 50 kg er jo ingen vekt å skamme seg over, ikke er 60 eller 70 kg noen krise. Det er mye som spiller inn, både kjønn og høyde f.eks.

  Nei, vær fornøyd med den du er uansett vekt.

  Chubby is the new sexy!

  http://www.vargas12.com/2014/vaer-stolt-av-den-frodige-rumpa-di/

  Vargas
  12.10.2014 kl.13:11
  Han fyren der er bare tragisk. Uansett om han er seriøs eller kødder. Lavmål!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits