Tips til syvsovere (: (miriamo)

Tips til syvsovere (:Jeg er VELDIG glad i å sove, jeg er et B menneske selv og forsover meg veldig lett. Når jeg gikk på ungdomsskolen begynte jeg 08:30, jeg pleide å VÅKNE 08:15 å rakk fortsatt skolen, og dette er hvordan:

1. PLANLEGG RUTA
-Alle kriminelle har en fluktrute, det er kjekt å ha en "morgenkrise rute", finn den raskeste veien til skolen, tenk på klærna du skal bruke og finn dem innen 30 sekunder. 

2. HA PARFYME I JAKKELOMMA
-Om du har parfyma du skal bruke i jakkelomma kan du spraye den på veien til skolen :)

3. HA EN RASK SMINKE RUTINE
-Om du MÅ ha sminke på, ta på deg noe raskt. Selv tok jeg på øyenskygge, gjorde bryna, eyeliner og mascara, i de værste tilfellene brukte jeg bbcream og et lett lag med pudder. 

4. MULTITASK!!!
-Dette er det viktigste steget! Jeg tok med skoa inn på do, tok på de mens jeg tissa (ehehe :3 her er man brutally honest) Du finner alltid ting du kan gjøre mens du gjør noe annet. Du kan også kle på deg mens du pakker skole sekken. 

5. SPIS PÅ VEIEN 
- Om du ABSOLUTT må ha i deg frokost, så ta med skiva ut døra og spis den på veien.

6. SPAR TID DER DU KAN SPARE TIDSå om du nå forsover deg, frykt ikke :) Dette hjelper, gjort dette selv i 11 år, haha :) 

Ha en fortsatt god kveld :D <3 

-Miriam 


 • 22.02.2015 kl.09:12
  Fine tips :)

  Cammie

  14.03.2015 kl.23:51
  Bra tips 😉 Eneste jeg må pirke litt på er at du skrev: "Om du ABSOLUTT må ha i deg frokost". Frokost er det viktigste måltidet, så det ville jeg prioritert før enkelte andre ting ☺️


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits