miriamo -

Kjenner jeg blir kvalm...Heisann! 

Jeg kikket på vg i dag, og da står det at bloggeren Sophie Elises kjæreste mener det at jenter som veier over 50 kg burde holde seg unna stranda fordi de "sperrer" utsikten og at de heller bør spise pølser i Frognerparken. 

Nei fyy søren! Vi som veier over 50 kg har faktisk like mye rett å være på stranda som det han har. Jeg blir direkte KVALM av det han sier. Han kan så klart mene det, det er ikke det jeg sier, men det at han sier det offentlig som det der blir jeg kvalm av. 

Mange jenter, tenåringsjenter spesielt, sliter med å akseptere seg selv. Det kan være at de mener at de har for "tjukke" lår, for stor mage, at de er for lange eller for korte, de har ikke langt nok hår, håret er for langt, puppene er for små/store, ikke stram rumpe, for stor rumpe, for liten rumpe, uansett hva det er så mener de at de ikke er BRA nok! og det er spesielt etter sånna kommentarer som Robin kom med! 
Tenårene er da jenter er mest sårbare, og de prøver å bli "perfekt", de prøver å passe inn i samfunnet og den eneste måten å gjøre det er å være "tynn". De prøver å se ut som modeller! Og det er ikke det de skal! De bør kunne være fornøyd med seg selv uavhengig av vekten! 
Jeg synes at det er fælt at han sier det slik han gjør. Tenk om Sophie Elise hadde veid 70 kg, burde hu holdt seg unna stranda? Hadde Robin fortsatt vært sammen med Sophie Elise da? Det tror jeg ikke. For den fyren tror at han er så mye bedre enn alle andre, noe han ikke er. Alle er like mye verdt uavhengig av kjønn, religion, seksuell legning, hårfarge og vekt and so on. 

En person skal ikke dømmes etter utseende, men personligheten. Tror du at de fleste som veier mer enn Sophie Elise føler seg tilpass i en verden som dette? Tror du at de som trenger størrelse 42/44 eller mer er fornøyd med åssen de ser ut? Jeg kan love at jeg ikke passer i størrelse 36, og det er ikke så veldig gøy å handle klær når man er "større". Masse av de nyeste motene er laget for syltynne mennesker. De fleste modeller har ikke former, og former er vakkert! 


Marilyn Monroe er et av de mest kjente sexsymbolene i historien. Hun har ikke flat mage eller thigh gap. Men hvis det er det du liker, vær så god. 
Hva er deres mening om dette her?

-Miriam 

 • Tanker kloka sju om morgenen..  Heisann, kjære lesere :) 
  Det er en stund sida sist :P

  Jeg sitter å tenker litt, og vi mennesker er veldig opptatt av kjærlighet, og "finne den rette".
  Venninna mi bruker den hele tida, hu vil ikke bli sammen med noen før hu har funnet "den rette", men åssen kan man vite at han er den rette hvis ikke du har prøvd andre ting? Jeg har vært i 1 forhold i mitt liv, jeg er ikke redd for å si det en gang. Jeg kan prate med fyrer og slik, men da stempler folk meg som flørtepus. Har ikke noe problem med det jeg.

  Det tok en liten stund før jeg innså at eksen min ikke var en "god kjæreste". Han hadde nesten aldri tid til meg, men han sa at han elsket meg ganske ofte. Men så sitter jeg der, og venter og venter, og lar ting gå ut over nattesøvnen min for å prate med "kjæresten" min fordi han bare har tid til å snakke etter klokka 1 om natta.. Det blir for dumt. 

  "Hvordan kan man vite at en er Den Rette?" man kan ikke det. Man kan aldri vite det helt sikkert. Du kan tro at den fyren du er smmen med som 16 åring er "den rette" nå,men om et par år og han gjør en eler annen dum feil, og dere ikke er sammen med, så sitter du der og tenker; han var ikke den rette. Også begynner du å leite etter en ny en?

  Jeg er ganske chill når det gjelder gutter, ja jeg har lyst på en å kunne prate med om alt og alt det der. Men jeg gidder ikke tenke "i dag kommer han" for å så bli skuffa.
  Han kommer når de kommer.

  "Ikke stress noe du ikke kan stresse, det er bare unødvendig tidsbruk"
  -Meg (ehehe :D)
  Dette ble sikkert et rotete innlegg, men det får jeg fikse seinere :P

  Kos dere i dag!
  klemmer Miriam.  

 • Skolestreiken endelig over!  Heisann :) 

  Alle vet mitt syn på skolestreiken, men nå er den ENDELIG over. Men da får jo jeg en annen mening jeg vil dele med dere.. 
  På grunn av streiken, så kan det hende at vi må på skole på lørdager + at det mnuligens ikke blir høstferie? Hva f.?
  Det er bare så høl i huet! Jeg skjønner at vi må ta igjen mye av pensum ettersom vi mista 2(?) uker med fag.. Men det er ikke rettferdig at det bare skal gå ut over oss elever?! Vi må gjøre all jobbinga, bare på grunn av lærerne.. Det er så teit i lengda at jeg blir kvalm!
  Men streiken er jo over, så det er ikke noe vi kan gjøre med det uansett.. Da må vi nok bare smile pent og jobbe.. uff..

  Ha en flott dag på skolen :) Nå må jeg nemlig rekke bussen! :) ahah <3   (Aner ikke hvorfor jeg slang med detta bildet, men same shit :P ) 

  -Miriam 

 • Hva er ditt svar på: "går det bra?"  Heisann :) 

  I dag har vært en litt tøff dag, våkna gråtende på grunn av et mareritt og bare tenkt på alle jeg savner sida.. 
  Så har jeg tenkt, hva er ditt svar på "går det bra?" er du ærlig og sier nei, eller tar du en hvit løgn å sier "å jada, alt er bra".
  Jeg har fått spørsmålet flere ganger av mamma og søstrene mine, og da sier jeg det siste.
  Men den løgnen ble fort røpt av mine blodskutte øyne og konstante tårer :P

  Dette er ikke noe syte innlegg, for folk som tror/mener det. Meninga med dette innlegget er så lett at jeg lurer på hvorfor folk lyver om de minste tinga.
  Jeg har blitt lyvd til mer enn jeg kan telle, og jeg lyver selv når jeg sier at alt er bra. For det er ikke alltid slikt.
  Det er ikke alltid alle har det bra, det er ikke meninga at alle skal ha det bra hele tida. Du må kjenne smerte for å kjenne glede.

  Jeg har tenkt mye i dag, tenkt mye på alt. Jeg har liggi i senga, ikke klart å gjøre noen ting. Jeg har grått så mye at jeg ikke vet om det er tårer igjen. Men alikevel så sier jeg at alt er bra?
  Men sannheta er at det faktisk går bra, det er bra å savne noen. Det er bra å kunne vise følelser og det er bra å gråte.
   

  Jeg satt og tenkte i stad: "Det er ikke ofte jeg lar ting vippe meg av pinnen, det var jo bare en drøm, hvorfor falt jeg nå?" men så kom jeg på det at alt er bare menneskelig. 
  Folk er redd for å gråte, folk er redd for å vise følelser. Men det er ikke vits! Alle gråter, alle smiler, alle ler :)

  Så vis følelsene dine, fortell hvis ting faktisk ikke går bra. Fortell når livet ditt er bra! Fortell til folk at de får deg til å smile, begynn å lev! begynn å tenke på deg selv og drite i hva alle andre mener, for i bunn å grunn, hvorfor skal du bry deg om dem hvis ikke du er fornøyd selv :)  

  -Miriam
 • hits