miriamo -

JUULHei kjære lesere :D 

Akkurat nå får jeg ikke sove så jeg bestemte meg for å skrive litt til dere flotte trofaste lesere :) 

Nå er det ikke så lenge igjen til jul (..ehh. jo det er det Miriam, skjerp deg) Pepperkaker, adventskalendere, nisser og julegodt og mer er allerede ute i butikkene. Og julesteminga er allerede kommet her til meg. Jeg gleder meg så mye tl jul at det går ikke ann! Jeg gleder meg til snøen, til at hele familien sitter sammen og er blide og glade og mamma og pappa lager mat, ALT SAMMEN! 

Som dere sikkert har merket så har "Jul i Tangerudbakken" kommet på tv. Jeg synes at det er en skikkelig koselig serie. Der har vi funksjonshemmede mennesker som hjelper andre av fri vilje, de fleste menneskene gir ikke penger til hjemløse engang. Serien har allerede blitt en storfavoritt hos meg i allefall :D Så når den første episoden kom ut kom mamma hjem med pepperkaker til meg, og julestemninga var på topp :D 

Jul er et vanskelig tema for mange, mange har f.eks. skilte foreldre og synes at jula er en tøff tid. Jeg synes at det er viktig at folk smiler i jula, og at alle er glade. At ingen er redde eller føler seg alene. Det er veldig viktig for meg. Prøv å glede folk nå som det nærmer seg jul, vær snill og bare nyt det, for hvem veit når den siste julaften din kommer.. Livet er uforutsigbart.. 

En julesang jeg er veldig glad i er "Home for christmas" av Paul Allen. Den får meg i en veldig god julestemning og teksten er lett å synge :) 


(Den er også på Spotify) 

Socv godt alle engler :D <3 

-Miriam 
  • hits