miriamo -

Bakemester Harepus... er en dyktig baker, i sitt bakebake hus, baker baker Harepus <3

Jadda, da var 3 timer med teater overstått og en liten tur på bergbys med familly'n. 
Nå er det 4 dager med fri før vi begir oss ut på den berømte helvettesuka, noe som bestandig fører til en grinete Miriam med sterke hodesmerter, yey..


#iPhonekvalitet 

Om du har lyst til å se Brevik Barn- og Ungdomsteater sette opp KLATREMUS OG DE ANDRE DYRENE I HAKKEBAKKESKOGEN, er det bare å kjøpe billetter :) 
premiera er 6. mars og forestillingene er 7. og 8., det er bare å komme å se, ALLTID gøy med publikum <3

love,
Miriam 

 

 • Møkka vær..  God morgen allesammen! 

  I natt har det vært ganske mye vind her hvor jeg bor, noe som førte til lite søvn, og når jeg først sovna ville jeg absolutt ikke våkne til det været. Men som den flinke skoleeleven og datteren jeg er, tok jeg meg sammen og fikk mamma til å kjøre meg et stykke på veien. Når jeg først gikk ut av senga hadde jeg helt glemt blemmene og gnagsårene så det var jo et mareritt å gå på de, og så heldig som jeg er skal jeg jo på teater i dag også noe som innebærer løping og "leking"... jadda.. 

  Mandager er forsåvidt greit for meg, jeg starter kvart over åtte og slutter ti over halv to, som er et STOORT pluss for meg. Etter skolen får jeg noen få timer fri før jeg skal på teater. Etter 3 timer med teater er det hjem å gjøre hva som helst :P 


  Men nå er jeg så "heldig" at jeg skal ha geografi. 

  love, 
  Miriam 

 • Things are better done french (;  God kveld i stugu. 

  Nå er vinterferien over... Er det fælt at jeg er mer sliten nå enn når ferien starta? ahah, kanskje ikke så rart med tanke på at jeg og min bestevenninne tok vårs en flott søndagstur. Vi gikk i over 3 timer, noe som ikke er likt oss :P Så nå har jeg blemmer under føttene mine og gnagsår, pytt pytt, det var verdt det <3


  meg og venninna mi <3


  gakkgakkene <3


  vakker utsikt over herøya vannet og Yara xD 

  Vi hadde en kjempe flott tur, med mye natur og mye vei :) Det var noen skikkelig bratte partier, og når det var på sitt værste så gjorde vi det alle smarte personer ville gjort, nemlig å KRABBE. Folka som gikk forbi fikk seg en god latter tenker jeg :P 

  Dere har kanskje tenkt, "Hva i alle dager har Miriam & Elins flotte søndagstur å gjøre med overskriften?" (og hvis du ikke tenkte det før, så tenker du det nok nå :3 ), jo det skal jeg fortelle deg. Så kreativ som jeg er til tider bestemte jeg meg for å prøve på French Manicure at home, noe som funka fett fram til jeg måtte ta kjøkkenet.. Det viste seg at jeg var litt for rask med å anta at neglelakken var tørr, men pytt pytt, jeg er noob og stolt av det :D Try again, Fail again, fail BETTER <3

  Natta alle flotte latsabber der ute <3 

  love
  Miriam. 

 • Tips til syvsovere (:  Jeg er VELDIG glad i å sove, jeg er et B menneske selv og forsover meg veldig lett. Når jeg gikk på ungdomsskolen begynte jeg 08:30, jeg pleide å VÅKNE 08:15 å rakk fortsatt skolen, og dette er hvordan:

  1. PLANLEGG RUTA
  -Alle kriminelle har en fluktrute, det er kjekt å ha en "morgenkrise rute", finn den raskeste veien til skolen, tenk på klærna du skal bruke og finn dem innen 30 sekunder. 

  2. HA PARFYME I JAKKELOMMA
  -Om du har parfyma du skal bruke i jakkelomma kan du spraye den på veien til skolen :)

  3. HA EN RASK SMINKE RUTINE
  -Om du MÅ ha sminke på, ta på deg noe raskt. Selv tok jeg på øyenskygge, gjorde bryna, eyeliner og mascara, i de værste tilfellene brukte jeg bbcream og et lett lag med pudder. 

  4. MULTITASK!!!
  -Dette er det viktigste steget! Jeg tok med skoa inn på do, tok på de mens jeg tissa (ehehe :3 her er man brutally honest) Du finner alltid ting du kan gjøre mens du gjør noe annet. Du kan også kle på deg mens du pakker skole sekken. 

  5. SPIS PÅ VEIEN 
  - Om du ABSOLUTT må ha i deg frokost, så ta med skiva ut døra og spis den på veien.

  6. SPAR TID DER DU KAN SPARE TID  Så om du nå forsover deg, frykt ikke :) Dette hjelper, gjort dette selv i 11 år, haha :) 

  Ha en fortsatt god kveld :D <3 

  -Miriam 
 • hits