miriamo -

DMKB: Daniel BergDMKB: DEN MÅLKÅTE BERGENSEREN 
Daniel Berg (gutt) er 17 år og er fra Bergen. Den målkåte bergenseren har en egen fanklubb side på facebook, bare søk opp "Daniel Bergs Fanklubb" så finner du det 😁 

Selv skjønner jeg meg ikke så mye på innebandy, men sida Daniel er en så fantastisk flink spiller og vennen min er det obligatorisk at jeg liker innebandy og spesielt det laget han er på, nemlig Fjell-Kameratene Innebandy sitt Herrelag. Bergenseren er også veldig dårlig på å svare, men når han først svarer så er samtalene lette og løse, og veldig artige. Denne gullgutten har også vet stort sovehjerte, og sjarmerer damer i senk med hans flotte (nå avkuttede) krøller. 

 • Hva slags musikk liker du?
   "Liker rock, punk rock, ja ca den type musikk"
 • Hva er din sterkest side?
  "morsom i dagliglivet og på banen vet jeg ikke" 
 • Hva er favorittserien din? 
  "Chuck"
 • Hva er det flaueste spørsmålet du har blitt spurt?
  "Kem eg har crush på, var faktisk den personen som spurte som eg hadde et crush på"
 • Hvordan er det å ha en så awesome venn som Miriam? (meheheheh :3 )
  "Nei vet isje helt eg, Helt ok. Jk, elsker å ha deg som venn"
 • Sistgang du var forelska?
  "Evig lenge sida"
 • Celeberty crushet ditt?
  "Yvonne strahovski"
 • Hvem er favoritt lagkameraten din?
  "Brage"

Han vil også fortelle at han elsker alle som liker fanklubben hans ( https://www.facebook.com/DanielBergsFanklubb?fref=ts ) :D 

Ha en god dag videre alle mine flotte kjære lesere også håper jeg dere likte dette intervjue med min mindre viktige venn, Daniel Berg. Om det blir etterspørsel om flere intervjuer eller innlegg med Daniel så kan det godt gjøres, da er det bare å kommentere eller sende mail til eposten min (ottersenmiriam@hotmail.com) <3 

Love, 
Miriam <3 

 

 • Hva kan du se deg selv som om 10/20 år?  Nå er dagen kommet, 1. mars.. 1.mars, en av de mest avgjørende datoene i en tenårings verden. 
  1.mars er dagen da søknaden skal leveres, søknaden til ditt voksne liv. Du er nå snart ferdig på grunnskolen og må søke vidregående. Valget er vanskelig og veldig avgjørende. Hjernene og kroppene våres er fortsatt i prosessen som kalles pubertert, hormoner og viktigheten av å "passe inn" utgjør 50% av hva du velger og presset fra foreldre, lærere og venninner utgjør en 40% av ditt eget valg. Valget som skal vare hele livet ut, valget som avgjør om du skal sitte på kassa på europris eller om du skal være politiker i noe jeg liker å kalle "after life" eller livet som voksen. Livet etter barndommen, livet etter du bor gratis sammen med foreldrene, livet etter å få mat servert..

  Jeg har selv sitti å hatt flere debatter med meg selv, svettende og nærvøs har jeg sitti på AKKURAT denne datoen og lurer på om jeg har valgt rett. Jeg var så usikker, folk rundt meg skulle "hjelpe" meg, men jeg ble bare mer og mer usikker. Så jeg gikk for studiespesialisering fordi det var den "safeste" linja hvis du ikke vet hva du skal vidre. Jeg kan nå ett år senere fortelle dere at jeg valgte feil og at jeg burde tenkt litt klokere Jeg er en av de heldige som fant det ut ganske tidlig at jeg ikke ville komme meg noen vei etter 3 år med studiespess.. Fant ut relativt tidlig at det ikke var det jeg ville. Karakterene mine falt og jeg så alt rase sammen allerede i oktober. Jeg er en stolt person, så jeg ville ikke inrømme det, tilogmed ikke for meg selv, men nå den uka som var inrømmet jeg det for meg selv. Jeg snakket med rådgiver og bestemte meg for å følge hjertet mitt. Så nå skal jeg bytte linje og begynne på nytt, med blanke ark og blikket mot mål og bare tenke på hva jeg selv vil med livet mitt. 
  Uavhengig hva folk sier er det ikke verdens undergang om du velger feil linje. Om du innser det før høstferien, flott, da er det lettere å få bytta fortere, men om du ikke innser det før oktober/november er det ikke verdens ende. Bare FOR ALL DEL IKKE DROPP UT. Det gjør det så vakent mye mer komplisert å komme inn på skolen igjen, hold ut resten av året og ikke la karakterene dine falle mer. 

  Folk sier alltid at det er kjempe viktig at du velger riktig med en gang, ikke hør på det. Det er ikke alltid lett å se ting med en gang. I desember innså jeg at om jeg fullførte 3 år med studiespesialisering så kom jeg ikke til å være noe. Nå har jeg tenkt å gå yrkesfaglig og faktisk være noe når jeg er ferdig med de 4 åra. Bare følg instinktene dine og IKKE la deg vippe av pinnen. Ting ordner seg og ting kommer til å gå bra!

  Hvis det er noen spørsmål er det bare å sende en mail: ottersenmiriam@hotmail.com eller bare gi en liten kommentar, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan :)  
 • hits