miriamo -

Om oss Jenter..Når du møter det ukjente, vit at du aldri er alene.

 • Kompliserte: 
  Vi jenter er så kompliserte som det går ann. Vi sier en ting, men mener noe annet. 
  Dere tror vi bare reagerer på småtterier, men det har seg slik at når ting skjer flere ganger eller at man ignorerer en større ting så kan det hende vi reagerer hardere på småting.
   
 • Bruker lang tid på badet:
  Vi jenter kan bruke lang tid på badet. Det er ikke for dere gutta vi gjør det, vi gjør det nemlig for oss selv. Vi liker å føle oss vakre og vi liker å få komplimenter selvom vi sier at det ikke er sant.  

 • Følelser:
  Jenter er følsomme, det er noe alle vet. Vi kan gråte over en film, vi kan le oss ihjel av noe som ikke egentlig var så morsomt, og vi kan også bli sint av de minste tingene i verden.  
  Vi kan gå fra å elske noen så høyt til å hate dem på under ett millisekund og vi kan være sååå forelska at øynene våre glinser bare ved å tenke på fyren.

 • Fyrer er noen drittsekker:
  Ja, noen av dere gutta er noen forbanna drittsekker. Men det har seg slik at gode jenter faller for rampegutter. Som du sikkert lærte i naturfagen så tiltrekker motsetninger hverandre.
  Jeg kjenner mange fyrer, og i det siste har jeg lært at minst 50% av de fyrene jeg kjenner er noen drittsekker. Men mange av fyrene kan også være for snille.

 • Forelskelser:
  Når vi jenter blir forelsket spinner jorda litt fortere. Jeg har vært forelska mange ganger selv, og det finnes ingen ting bedre enn å høre stemmen hans å få sommerfugler i magen, og bli helt varm inni seg, og det finnes ingen ting værre enn at fyren du liker og som du har gjort planer med ikke dukker opp.
  Da blir vi jenter ganske såra, og da er det garantert at jenter prater sammen og finner ut at du har gjort det og det og det.

 • Familie: 
  Vi jenter er glad i familien vår. Vi blir ekstremt glade om familien liker fyren man er sammen med, og man blir ekstremt irritert hvis de ikke gjør det.
  Vi krangler med lillesøstre/lillebrødre og blir fort irritert hvis de går inn på rommene våre.

 •  Rommet vårt:
  Rommet vårt sier mye om oss. 50% av oss har et rotete rom (meg inkludert) mens resten har et ryddig rom. Vi prøver å imponere så mye vi kan og blir flaue hvis kjæresten/en du holder på med eller en ny venn ser rommet ditt som litt mindre ryddig. Om du har et sterkt vennskap med en venn så driter dere i om rommet er rotete.

 • Vennskap:
  Man har alle sett de store gruppene med jenter, der vi ler og fniser og har det gøy. 40% av tida sliter de store gruppene, det er fordi vi jenter kjenner hverandre og er ganske ego når det kommer til gutter. Vi jenter er også ganske ego når det gjelder bestevenninnene sine også. Hvis en venn eller en bekjent sier det at din bestevenn er hennes bestevenn er det garantert at de jentene ikke liker hverandre.

 • Bestevenner:
  Bestevennene våre er fantastiske. Ingen har like flotte og fantastiske bestevenner som det vi har. Min bestevenn og jeg kan gjøre alt sammen, vi er ikke redd for noe. Vi kan skifte sammen uten at det er pinlig og vi kan prate om gutter eller ting som plager deg generelt. Bestevennen min er jeg veldig glad i, jeg gjør alt med hu, og jeg er ekstremt takknemlig for å ga hu i livet mitt.

 • Mensen:
  Kjære gutter... (Nesten) ALLE JENTER har mensen, den er ikke alltid regelmessig og det er absolutt ikke greit med kommentarer som "Harr´u mensen eller?" om jenter reagerer på et eller annet. Når jenter har mensen så er det en smertefull periode, noen har skikkelige kramper og har vondt mens andre ikke har så mye smerter. Vi blir et føleøsesmessig VRAK og vi kan bli irritert over ganske mye rart. F.eks at himmelen er blå i stedet for rød. Bare klem oss, eller kjøp oss sjokolade, ellerno og vis oss kjærlighet for da lover vi deg at vi elsker deg myyyye mer fra og med uka etter.  

 Så dette var litt om oss jenter <3 Er det noe du føler er utelatt her, fortell meg det så blir det sikkert mer av det i del 2 :) 

-Miriam 

 • Kjenner jeg blir kvalm...  Heisann! 

  Jeg kikket på vg i dag, og da står det at bloggeren Sophie Elises kjæreste mener det at jenter som veier over 50 kg burde holde seg unna stranda fordi de "sperrer" utsikten og at de heller bør spise pølser i Frognerparken. 

  Nei fyy søren! Vi som veier over 50 kg har faktisk like mye rett å være på stranda som det han har. Jeg blir direkte KVALM av det han sier. Han kan så klart mene det, det er ikke det jeg sier, men det at han sier det offentlig som det der blir jeg kvalm av. 

  Mange jenter, tenåringsjenter spesielt, sliter med å akseptere seg selv. Det kan være at de mener at de har for "tjukke" lår, for stor mage, at de er for lange eller for korte, de har ikke langt nok hår, håret er for langt, puppene er for små/store, ikke stram rumpe, for stor rumpe, for liten rumpe, uansett hva det er så mener de at de ikke er BRA nok! og det er spesielt etter sånna kommentarer som Robin kom med! 
  Tenårene er da jenter er mest sårbare, og de prøver å bli "perfekt", de prøver å passe inn i samfunnet og den eneste måten å gjøre det er å være "tynn". De prøver å se ut som modeller! Og det er ikke det de skal! De bør kunne være fornøyd med seg selv uavhengig av vekten! 
  Jeg synes at det er fælt at han sier det slik han gjør. Tenk om Sophie Elise hadde veid 70 kg, burde hu holdt seg unna stranda? Hadde Robin fortsatt vært sammen med Sophie Elise da? Det tror jeg ikke. For den fyren tror at han er så mye bedre enn alle andre, noe han ikke er. Alle er like mye verdt uavhengig av kjønn, religion, seksuell legning, hårfarge og vekt and so on. 

  En person skal ikke dømmes etter utseende, men personligheten. Tror du at de fleste som veier mer enn Sophie Elise føler seg tilpass i en verden som dette? Tror du at de som trenger størrelse 42/44 eller mer er fornøyd med åssen de ser ut? Jeg kan love at jeg ikke passer i størrelse 36, og det er ikke så veldig gøy å handle klær når man er "større". Masse av de nyeste motene er laget for syltynne mennesker. De fleste modeller har ikke former, og former er vakkert! 


  Marilyn Monroe er et av de mest kjente sexsymbolene i historien. Hun har ikke flat mage eller thigh gap. Men hvis det er det du liker, vær så god. 
  Hva er deres mening om dette her?

  -Miriam 
 • hits